hivjon bennünket :

0743-088.143

Switch Language

Mit kínálhatunk önnek ?

Szolgáltatásaink-hu

service image 1
Lakatosság

Az autó fémszerkezetét érintő javításokat szervezett formában, megfelelő körülmények között, a legmodernebb eszközökkel végezzük.

service image 2
Autófestés

A cégünk által használt festékek kitűnő minőségűek, az Ön által választott árnyalatot számítógépes színkeveréssel érjük el.

service image 3
Mechanika

Cégünk válalja a mechanikus és az elektromos szerekezetek cseréjét, javítását. A javításokat szakképzett személyzet végzi, az ehhez szükséges alkatrészeket gyorsan be tudjuk szerezni.

service image 4
Diagnosztika

Műhelyünkben, a gépjármű állapotfelmérésekor speciális céleszközök állnak rendelkezésre, melyek adott esetben technikai, műszaki, szerviz, adatokkal,segítik a hatékony munkavégzést.

service image 5
Futószög

A futómű beállítás befolyásolja a gumiabroncsok kopását, a menetstabilitást, vezethetőséget és komfortot. Futóműbeállítás több év tapasztalattal, garanciával!

service image 6
Olajcsere

Az olajcsere a leggyakoribb karbantartás az autóknál, ennek ellenére sokszor mégsem csinálják helyesen.

Magunkról

A SC Helbert SRL 1992-ben alakult meg. Cégünk fő tevékenységi területe a személygépkocsik és a motorkerékpárok karbantartása és javítása. Autóbádogos-műhelyünk modern technikai berendezésekkel áll ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen probléma származzék is az autó megrongálódásából.

A munkálatok minőségét a SC Helbert SRL szakképzett csapata garantálja.

Autófényezés magas szintű kivitelezését is vállaljuk. A cégünk által használt festékek a legjobb minőségűek, az Ön által választott árnyalatot számítógépes színkeveréssel érjük el. Tiszteletben tartjuk a környezetvédelmi előírásokat, a mérgező anyagok és oldószerek kibocsátása az érvényes EU-s jogszabályok által megszabott határokon belül mozog.

  • s-4
  • s-3
  • s-1

Miért válaszd a

Helbertet?

 
w-1

Miért érdemes szakemberhez fordulni festés esetében?

Az autó festése az autójavításhoz tartozó tevékenység, amelyhez nem ajánlott otthon, a tömbház előtt vagy a garázsban hozzálátni.

Ehhez szakemberre van szükség.

Az autó festésének fontosabb szakaszai:

Amennyiben az autót ütés érte, először a megrongálódott részeket kell egyenesbe hozni. A rozsdás felületeket meg kell tisztítani.

A következő lépés az alapozás. Ezt követi a gittelés és a felület lecsiszolása a kívánt forma eléréséig. A füller réteg felvitele után már csak a maszkolás és maga a festés van hátra. A festés csak megfelelő hőmérsékletű, jól szellőztetett helyiségben történhet.

w-2

Mit jelent egy diagnosztika?

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboUt enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo

w-3

Mit jelent a minőségi alkatrész?

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo copy

Keressen minket bizalommal

S.C Helbert S.R.L Aurel Vlaicu, 151 szam, Szatmárnémeti
Tel: 0261-712.830, Mobil: 0743-088.143
office@helbert.ro

We are working! - hu

Brandek, melyekkel

dolgozunk:

wi-1

A cégünk által használt festékek kitűnő minőségűek, az Ön által választott árnyalatot számítógépes színkeveréssel érjük el. Tiszteletben tartjuk a környezetvédelmi előírásokat, a mérgező anyagok és oldószerek kibocsátása az érvényes EU-s jogszabályok által megszabott határokon belül mozog.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha színvonalas szolgáltatást szeretne, ha igazán jó minőségre vágyik.